Voice. Uitstekende telefonische bereikbaarheid.

Voor als je alleen wil betalen voor telefonie die je ook echt gebruikt. Voor als je flexibel wil zijn en snel wil schakelen tussen toestellen en lijnen. Voor als je geen snel-verouderende telefooncentrales wil.

Waarom Voice?

Als bedrijf wil je telefonisch goed bereikbaar zijn. Dat staat op nummer één. Met VoIP kan dat. Het is een volwaardige vervanger van de traditionele telefooncentrale, maar gaat zelfs nog verder. Je koopt geen telefooncentrale die gaat verouderen en bepaalde functionaliteiten levert, maar je profiteert altijd mee van de ontwikkelingen en neemt de functionaliteiten af die voor jouw bedrijf van belang zijn. Een VoIP oplossing is gemakkelijk uitbreidbaar en zeer flexibel. Telefoonnummers zijn niet meer afhankelijk van geografische locatie dus werken op een tijdelijke locatie of verhuizen is geen probleem. Verder bellen gebruikers onderling gratis, ook in het buitenland of als ze met hun smartphone bellen.

Wat is het?

VoIP staat voor ‘’Voice over IP’’ en houdt in dat je je kantoor-computernetwerk inzet om te bellen via het internet. Hier hebben veel mensen niet direct een beeld bij dus hoe ziet dit er in de praktijk uit? Het is vaak zo dat je oude vertrouwde telefooncentrale verdwijnt en dat je gebruik gaat maken van een telefonieoplossing in de cloud. Het enige wat je dan dus op kantoor hebt staan zijn je telefoontoestellen.

Belangrijk om te weten is dat het ook mogelijk is om smartphones als zakelijke telefoontoestellen in te zetten. Erg functioneel als je werknemers geen vaste werkplek hebben.

Hoe werkt het?

De dagen van telefooncentrales en telefoonlijnen zijn geteld. Telefonie is een clouddienst geworden. Dat betekent dat je eigenlijk gebruik gaat maken van een deel van een telefooncentrale-in-de-cloud. Jullie telefoonnummers komen daar terecht en daar wordt de inrichting van de medewerkers, groepen, call centers, wachtstandmuziek, keuzemenu’s, etc. gemaakt.

De vertrouwde telefoontoestellen op de bureaus van de medewerkers kunnen blijven staan. Deze vervangen we voor VoIP toestellen. Als je wil dat medewerkers ook hun smartphones als kantoortoestellen kunnen inzetten dan integreren we vaste en mobiele telefonie. Dan hebben zij dezelfde functionaliteiten, zoals doorverbinden en gratis onderling bellen, op hun smartphone.

Onze VoIP telefonie leveren op basis van een Pay-as-you-go abonnement. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt, wel zo eerlijk. En daardoor is het erg flexibel, omdat je bij wijze van spreken per dag kunt besluiten welke diensten je wel en niet wilt inzetten.

Neem contact met mij op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.