Stabiele verbindingen. Snel, betrouwbaar en veilig.

Stabiele en veilige verbindingen zijn de basis van een degelijk netwerk. Niet alleen wordt verondersteld dat de verbindingen eigenlijk altijd “werken”, ook wordt door de opkomst van de cloud een goede en snelle verbinding cruciaal.

Als wij het over “het netwerk” hebben, dan bedoelen we de verbindingen: zowel binnen het netwerk, als erbuiten. Koppelingen en verbindingen tussen de apparatuur (binnen) en verbindingen naar het internet (buiten). Alle zaken die onder het netwerk vallen worden door ons geleverd, ingericht, beheerd en bewaakt.

Kenmerken:

  • Snelle en stabiele verbindingen
  • Betrouwbare firewalls en VPN’s
  • Continue monitoring
  • Van eenvoudig tot complex

Internetverbindingen

Juist in deze tijd is een snelle en betrouwbare internetverbinding niet meer weg te denken. De cloud, VoIP en vele internetapplicaties hebben ervoor gezorgd dat vele bedrijfsprocessen afhankelijk zijn van een goede verbinding.

Samen met onze leverancier van verbindingen leveren we niet alleen alle glasvezel- en koperverbindingen, maar ook de draadloze en mobiele verbindingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld je kantoor primair aan het internet verbinden door middel van een glasvezelverbinding en plaatsen we een 5G oplossing die de verbinding in stand houdt als het glasvezel door een storing niet beschikbaar zou zijn.

Internetverbinding

Netwerkinfrastructuur

Een netwerk bestaat uit veel verschillende verbindingen, koppelingen en apparaten. Denk aan de glasvezelverbinding, firewall, printer. We bouwen daarvoor de benodigde netwerken. Van eenvoudig tot complex, we zorgen voor een stabiele en snelle infrastructuur.

IT-netwerken zijn steeds vaker hybride uitgevoerd door de inzet van lokale (on premise) IT en online clouddiensten. De stabiele werking van de benodigde verbindingen is dan cruciaal. Een goed doordacht en uitgevoerd netwerkplan zorgt er dan voor dat je medewerkers inderdaad altijd van die IT en diensten gebruik kunnen maken.

Netwerkinfrastructuur

WiFi-netwerken

Of het nu om één kantoorruimte gaat of om een heel bedrijfspand. Wij zorgen ervoor dat je in elke ruimte een optimale WiFi-snelheid hebt. Dat is zeker belangrijk wanneer je veel draadloze apparaten gebruikt.

Naast stabiel internet wil je ook veilig draadloos internet. Uitgangspunt daarbij is uiteraard een bij de organisatie passend beveiligingsniveau. Denk daarbij ook aan gescheiden WiFi- netwerken voor medewerkers en bezoekers of de inzet van de oplossing . Met aanvullende logging en monitoring houden we ook deze verbindingen nauwlettend in de gaten.

WiFi

Meer weten?

We denken graag met je mee over een passende oplossing voor jouw netwerk.