Optimale telefonische bereikbaarheid.

De dagen van telefooncentrales en telefoonlijnen zijn geteld. We willen flexibiliteit en zelf weten hoe we onze bereikbaarheid inrichten. Dat is de telefonie van nu. Het biedt je talloze mogelijkheden. Door telefonie wil je gewoon goed bereikbaar zijn. Voor collega’s, klanten, leveranciers, nieuwe klanten. Of dat nu met een vast toestel, een mobiel toestel of een tool als Microsoft Teams is, dat is aan jou.

Kenmerken:

  • Bereikbaarheid op één
  • Alleen betalen voor wat je gebruikt
  • Flexibiliteit in functionaliteiten
  • Eindeloos veel mogelijkheden

Hosted telefonie

Het bellen van nu: bellen over internet. De telefooncentrale staat in de cloud. Je koopt dus geen telefooncentrale meer die gaat verouderen en die enkel functionaliteit X, Y en Z levert. In plaats daarvan blijf je up-to-date en ben je reuze flexibel. Je kunt bij wijze van spreken elke dag besluiten welke functies je wel of niet aan wilt zetten. Eindstand: je betaalt nooit te veel. Of het nu Simple Voice, Cloud Voice of CloudVoice One is. Wij kijken welke telefonieoplossing bij jouw organisatie past.

Hosted telefonie

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is tegenwoordig een must. Zeker als je veel onderweg bent of thuiswerkt. Het zorgt ervoor dat je altijd en overal bereikbaar bent. En dan moet je niet denken aan enkel een mobiel telefoonnummer en toestel. Er is veel meer mogelijk. Doorschakelen, verkorte kiesnummers, verschillende voicemails en ga zo maar door. Alle mogelijkheden die je ook op een vast toestel hebt. Met VaMo (vast-mobiel integratie) rinkelen zelfs je mobiele en vaste toestel tegelijk.

Mobiele telefonie

Meer weten?

De wensen qua telefonie zijn voor iedere organisatie anders. Wij denken graag met je mee!

Jaap-Jan van Dam

Microsoft Teams

Een ultieme samenwerkingstool kun je Microsoft Teams wel noemen. Chatten, vergaderen, bellen, samenwerken aan documenten, het kan allemaal binnen Teams.

Dat bellen kan dus door jouw cloud telefooncentrale te koppelen aan Microsoft Teams. Telefoongesprekken start en ontvang je via Teams, maar wel mét de functionaliteiten van vertrouwde telefooncentrale. MS Teams wordt zo een alles in één oplossing.