Support. IT beheer waar jij geen omkijken naar hebt.

Voor als je geen eigen IT afdeling wil. Voor als je geen onvoorspelbare kosten wil. Voor als je een IT beheerder wil die met je meebeweegt.

Waarom Support?

Alle IT omgevingen moeten worden onderhouden, dat is een feit. Jullie organisatie heeft andere doelen dan het leveren van de beste IT beheerdiensten. Blijven jullie je dus vooral bezighouden met wat voor jullie organisatie van belang is. Het leveren van de beste IT beheerdiensten is ons doel dus daar zorgen wij graag voor. Support zorgt ervoor dat jullie werkstations, servers en netwerk optimaal werken en dat jullie je bezig kunnen houden met wat jullie organisatie moet doen. Door proactief te werk te gaan, zien we problemen aankomen en beperken we het aantal storingen tot het minimum. Medewerkers kunnen dan zorgeloos doorwerken en dat wil je.

Wat doen we?

IT moet worden beheerd nadat het is ingericht. Updates moeten worden geïnstalleerd, back-ups gemaakt en gecontroleerd, spam en virussen bij voorkeur tegengehouden en anders opgeruimd, systeem logboeken moeten worden geïnspecteerd.

Met Support regelen wij dat allemaal. We houden door middel van onze monitoring jullie systemen in de gaten. Daardoor zien we de gezondheid van de IT, zien we eventuele problemen aankomen of kunnen we ingrijpen wanneer drempelwaarden zijn overschreden. Belangrijk om te weten is dat het hiervoor niet uitmaakt of je in de cloud werkt of niet.

Wat beheren we dan allemaal? We beheren servers, opslagsystemen, netwerkcomponenten, routers, firewalls, allerlei software en besturingssystemen, back-upoplossingen etc. Bij voorkeur voor een vast bedrag per maand, waarbij we afspraken maken over wat daar precies onder valt en wat niet, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Hoe werkt het?

We richten onze systemen in voor de organisatie, waarna jullie systemen door ons worden gezien en kunnen worden onderhouden. Wat dit precies inhoudt? Er worden back-ups gemaakt en gecontroleerd, zowel periodiek of anders. Ook plaatsen wij updates voor de systemen. Hiervoor ruimen we plaats in voor jullie organisatie in ons documentatiesysteem. Vanzelfsprekend heb je hier zelf ook toegang toe, zodat alles inzichtelijk is.

Neem contact met mij op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.