Bestelproces 1do

Verandering bestelproces hardware en software

Door middel van dit bericht willen we je informeren over een aantal veranderingen en verbeteringen die 1do doorvoert op het gebied van het bestellen en leveren van hard- en software. Hard- en software hebben we nodig in een project of bij vernieuwingen en vervangingen, dat blijft. Echter, de wijze waarop die benodigde hard- en software bij je terechtkomt gaat veranderen. Daarnaast hebben we nog een andere grote aankondiging in dit kader: een lang gekoesterde wens gaat namelijk in vervulling, doordat we je nu ook een webshop kunnen aanbieden!

Wat gaat er veranderen?

1do wil zich onderscheiden door een kennishuis te zijn met kennis en kunde van de huidige IT- en VoIP-wereld. 1do zal zich nooit kunnen onderscheiden door de beste, snelste, goedkoopste “spullenleverancier” te zijn. Andere organisaties en webshops kunnen dat wel en één daarvan is Buyitdirect.

1do heeft een samenwerking opgezet met Buyitdirect, zodat wij ons richten op wat we wél graag willen zijn en we jou een betere service bieden qua leveranties. Buyitdirect is één van de grootste webshops in Nederland en levert alles wat 1do tot op heden ook levert. Tegen dezelfde marktconforme prijzen (of soms ook goedkoper, door het volume wat zij omzetten) en met een hele strakke logistiek.

Wat verandert er voor jou?

Tot op heden had je contact met één van onze adviseurs of verkoop binnendienst over “spullen”, hard- en software die besteld en geleverd moet worden. Wij stuurden een offerte waar deze “spullen”, maar ook werkzaamheden, abonnementen, licenties en onderhoudscontracten in opgenomen waren. Wij zorgden dat de spullen geleverd werden. Dit gaan we splitsen.

Wij blijven je adviseur, dat staat. Hoewel je altijd vrij bent om ook contact op te nemen met de adviseurs van Buyitdirect. Maar wij kennen je organisatie, je (IT-)omgeving en kunnen je zodoende niet alleen adviseren over de “spullen” die nu nodig zijn, maar ook over de licenties en abonnementen die erbij horen. Je ontvangt vervolgens een offerte voor de hard- en software van Buyitdirect en van ons een offerte voor de zaken die via 1do komen: werkzaamheden, licenties, abonnementen. Buyitdirect levert vervolgens de “spullen” en wij het overige.

Wat krijg je erbij?

Zoals genoemd, we lanceren hiermee ook onze webshop, samen met Buyitdirect. Je krijgt een eigen account, kunt zelf bestellen, zelf kijken en vergelijken, je hebt 1do daardoor niet direct nodig. Vanzelfsprekend blijven we graag op de hoogte, omdat bijvoorbeeld bij die vier nieuwe laptops vermoedelijk ook vier Microsoft 365 abonnementen en onze Managed IT dienst horen. Maar het hele zoeken, kijken, vergelijken en vervolgens ook bestellen kun je allemaal zelf. Als je dat wilt. En als je ons daar liever voor inzet, wees welkom, we helpen je graag!

Wanneer veranderen we dit?

Een aantal van onze relaties wordt al op deze nieuwe manier bediend, dus in dat opzicht zijn we al “live”. De webshop is inmiddels ook actief, via deze pagina ga je naar de webshop. Hier vind je ook informatie over het aanmaken van een account en andere zaken die belangrijk zijn om te weten.

 Vragen? Stellen!

Als je meer informatie wilt hierover of wanneer er vragen zijn, ook dan: welkom, we horen je graag. Schakel met je 1do contactpersoon, hij of zij kan je hier alles over vertellen!

Meer weten?

Onze collega’s beantwoorden graag al je vragen over deze verandering dus neem gerust contact op.