Security. Veilig werken en altijd een back-up.

Voor als je je systemen wil monitoren om deze gezond te houden. Voor als je problemen wil zien aankomen. Voor als je geen omkijken meer wil hebben naar je back-up en zeker wil zijn van een veilig opslag.

Waarom Security?

Bedrijfsdata is van grote waarde en moet daarom goed beveiligd worden. Beveiliging is geen point-in-time, beveiliging is een proces, een mindset, een bewustzijn. Beveiligen is vragen stellen: welke risico’s lopen we, kunnen we die afdekken, volledig of is er een rest-risico, accepteren we dat?

Wij helpen je met het stellen van die vragen, om vervolgens de grootste of meest gevaarlijke risico’s in kaart te brengen en daar voldoende maatregelen tegen te nemen. Maar bedenk wel: beveiligen is nooit “klaar”, je kunt het nooit “afvinken’’.

Wat is het?

Risico’s zijn er in allerlei vormen en komen van verschillende kanten in de organisatie. Om al je gegevens te beveiligen bieden wij meerdere diensten en producten om je organisatie te beveiligen. Hieronder vallen bijvoorbeeld: firewalls, spamfilters, anti-malware software (vroeger heette dat een virusscanner), etc. Maar ook adviseren we bijvoorbeeld bij de keuze voor een geschikte wachtwoord-kluis en over het beveiligen van je login accounts met een extra ‘token’.

Onze beveiliging gaat nog verder. Samen met partners kunnen we ook een beveiligingsscan aanbieden en je mensen trainen om de beveiliging hoog te houden. We maken je bewust van hoever (on)veiligheid gaat. Kortom, een breed maar steeds belangrijker wordend onderwerp.

Hoe werkt het?

Zoals hiervoor gesteld, beveiliging gaat verder. Voor alle genoemde onderdelen (firewall, anti-spam, anti-malware) geldt dat we deze voor je inrichten en vervolgens voortdurend bewaken.

Een firewall is vrijwel altijd een apparaat, een stuk hardware, waar de intelligentie van de beveiliging wordt verzorgd door software. Die software kennen we en bewaken we en we zorgen voor updates en instellingen waar nodig.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor onze anti-spam en anti-malware oplossingen. We leveren je die als een dienst, waarbij je ofwel per maildomein (als het gaat om anti-spam) of per server en werkplek (als het gaat om anti-malware) de dienst afneemt. Wij richten het in, bewaken het, updaten het en rapporteren erover.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.