IT beheer uitbesteden

Je IT beheer uitbesteden is een goede zet. In één klap heb je heel veel IT expertise in huis, kun je met als je IT zorgen en vraagstukken bij iemand terecht en worden alle IT zaken zoals updates en back-ups voor je gedaan. Kortom, wij zorgen dat alles op IT gebied werkt, dan kunnen jij je bezig houden met wat voor jouw organisatie belangrijk is.

Welke échte voordelen ga je ervaren?

  • Je maakt je geen zorgen meer. Niet het beheren van je IT, niet of je wel de juiste keuzes maakt. Door het zien van veel verschillende IT omgevingen geven wij altijd het beste advies.
  • Je hebt meer tijd. Die tijd kan je aan werkzaamheden besteden om jouw bedrijf te laten groeien.
  • Je kan geld besparen. Zeker voor een MKB bedrijf of kleinere organisatie is het vaak goedkoper dan iemand voor IT in dienst nemen. Ook hebben onze IT specialisten de meeste werkzaamheden al vaak uitgevoerd. Niet gek dus dat zij dit erg snel uitvoeren.
  • Je staat er niet alleen voor. Met iedere vraag kun je bij ons terecht, of het gaat om iets dat niet werkt of een advies voor een investering.

Mijn IT beheert door 1do, wat kan ik verwachten?

Als je je IT beheer uitbesteed, wil je natuurlijk weten wat je dan precies krijgt. Kort gezegd, wij houden alles qua IT voor je in de gaten. Proactief. Dat betekent ingrijpen als er problemen aankomen en het aantal storingen tot het minimum beperken. We monitoren jullie systemen en grijpen in als dat nodig is. Vaak merken jullie hier niets van en dat willen we nou juist.

Je hoeft je dus ook geen zorgen meer te maken over…

  • Het installeren van alle updates
  • Het maken en controleren van back-ups
  • Het tegenhouden van spam en virussenIT beheer uitbesteden

Dit doen we voor een vast bedrag per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Ook kan je altijd terecht bij de knappe koppen van ons Supportcenter. Heb je een vraag of werkt er iets niet? Bel ons en we gaan er mee aan te slag.

Bang om je IT beheer uit handen te geven?

Uit handen geef je het nooit, maar je legt de verantwoordelijkheid voor het beheer bij ons. Je houdt altijd zelf de regie, beslist overal in mee en luistert naar ons advies. De uitbesteding van het IT beheer is ook helemaal afhankelijk van jouw organisatie. Je kunt alles uit handen geven, maar wanneer je zelf intern een IT medewerkers hebt die wel extra hulp en expertise kan gebruiken, dan staan wij ook voor je klaar. Het is dus helemaal afhankelijk van jullie behoefte.

Niet alleen beheer, ook advies

Wil je makkelijker samenwerken met collega’s? Weet je niet goed hoe je telefonisch alles kan inregelen? Of wil je gewoon even sparren over de beste oplossing? Misschien verwacht je niet dat je daarvoor ook bij ons terecht kan. Oplossingsgericht, dat zijn we. Of wij je nu verder kunnen helpen of een specialistische partner. Jij moet de beste oplossing krijgen voor jouw situatie.

Wil je een IT inrichting waar je geen omkijken naar hebt. Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.