glasvezel altena

Supersnel glasvezel beschikbaar in de regio Altena

1do en DELTA Fiber Netwerk hebben de handen ineengeslagen en maken in de regio Altena supersnel glasvezel beschikbaar. Niet alleen grote bedrijven kunnen hiervan profiteren, ook voor MKB bedrijven is worden er pakketten aangeboden voor een aantrekkelijk tarief. Ben jij ondernemer in de regio Altena? Meld je voor 26 maart 2021 aan en betaal geen aansluitkosten.

We werken steeds meer “in de cloud”, videobellen behoort tot onze dagelijkse routine en natuurlijk willen we ook lekker snel kunnen surfen op internet. Dat zorgt ervoor dat er steeds meer behoefte is naar sneller en stabieler internet. De grote bandbreedte zorgt ervoor dat je met veel apparaten en applicaties tegelijk gebruik kan maken van het internet zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit van het internet. 

Delta Fiber Netwerk is daarom de laatste jaren hard aan het werk om heel Nederland van glasvezel te voorzien en nu krijgen ondernemers in de regio Altena de kans om de overstap te maken naar glasvezel. Het is belangrijk dat er voldoende aanmeldingen zijn voor Delta Fiber Netwerk kan starten met de aanleg.  Wanneer 30% van de bedrijven de overstap maakt naar glasvezel gaan in Q2 de werkzaamheden al van start en zijn eind 2021 alle bedrijven voorzien van glasvezel. Om zo veel mogelijk bedrijven de kans te geven om naar glasvezel over te stappen betaal je tot 26 maart 2021 geen aansluitkosten t.w.v. €822,-.

Waarom nu overstappen naar glasvezel?

Glasvezel is moderne netwerkinfrastructuur en is stukken sneller en stabieler dan coax- en koperaansluitingen. De toename van het gebruik van internet vraagt om een grotere bandbreedte. Je kantooromgeving vraagt steeds meer van een internetverbinding. Voor standaard internettoegang en e-mail, maar ook ook voor optimaal videobellen zonder haperingen. Glasvezel is de standaard voor toegang tot internet.

In welke gebieden maken wij glasvezel beschikbaar?

locaties glasvezel altena

 • Giessen:
  De Rietdijk
 • Veen:
  Bagijnhof, Weerakkers, Veensesteeg, Veensesteeg-Noord
 • Werkendam:
  Beatrixhaven, Biesboschhaven, Bruine Kilhaven, Regionaal Bedrijventerrein Werkendam, Steurgat, Bandijk
 • Wijk en Aalburg:
  Cok Midland, Perzikstraat, Wijksestraat

Bekijk alle mogelijkheden en meld je aan!

Kijk op landvanaltenaopglasvezel.nl voor een volledig overzicht van alle glasvezelpakketten die we aanbieden. Of je nu een kleine of een grote onderneming hebt, er is altijd wel een pakket dat aansluit op de wensen van jouw organisatie. Maak je voor 26 maart 2021 de keuze voor glasvezel dan wordt jouw locatie gratis aangesloten op het toekomstige glasvezelnetwerk. Heb jij je keuze voor glasvezel al gemaakt? Wacht dan niet langer en bestel direct.